Restauranger

caroli-web-vapiano-lev

Vapiano

VAPIANO IS HOME OF FRESHNESS.

EN DEL SÄGER ATT VI ÄR BESATTA AV FÄRSKHET.
Det är helt klart en underdrift. På Vapiano startar färskheten på nytt varje dag. Varje morgon klockan 7 börjar vi dagen med att plocka örter, ta emot leverans av frukt och grönt, skiva Grana Padano och dela upp kött i portioner – i stort sett allt som behövs i våra matlagningsstationer under en hel dag. Detta gör vi på varje Vapiano världen över.

Det finns färsk pasta och det finns färsk hemgjord pasta. Du hittar bara färsk pasta där den görs färskt – det är ganska uppenbart, men också ganska tidskrävande. Men vi tycker att det är värt det så varje Vapiano har en stor glasad Manifattura, där du kan se våra Vapianisti göra färsk pasta i elva olika varianter. Det är kanske lite ovanligt men det är så vi gör det konsekvent. När det kommer till att vara konsekvent så gör vi inte bara våra egna såser till pizza, pasta och insalata utan vi använder också färska ingredienser. Även örterna till dessa plockas strax före de används i tillagningen.

KONCEPTET ÄR ENKELT.
Ett centralt läge som innebär stor tillgänglighet med generösa öppettider. En avslappnad och kontinental atmosfär med stilren design och ljus inredningen. Färsk mat är i fokus. Du går ända fram till köket och gör din beställning direkt från kocken och tillsammans ser ni till att utforma maten efter dina önskemål. Du sköter din nota själv med hjälp av gästkortet och betalar när du går.

VISSTE DU ATT.
Sveriges första Vapiano öppnades 2007 på Sturegatan. Vapiano har öppet alla dagar året om med ytterst få undantag. Världens första Vapiano öppnades i Hamburg 2002. Vapianos motto ”Chi va piano va sano e va lontano” är ett italiensk ordspråk som betyder ungefär ”Människor som tar det lugnt lever ett långt och hälsosamt liv”. Vår färska pasta görs färskt dagligen i varje restaurangs Pastamanifattura.

Hemsida: http://www.vapiano.com
Meny: http://se.vapiano.com/sv/meny/
Facebook: https://www.facebook.com/VapianoMalmo

Öppettider: Sön-tor 11-22, Fre-lör 11-23

Telefon: 040 - 230 140 Adress: Rundelsgatan 1

Alla restauranger

Nyhetsbrev